skip to Main Content

Har du behov for medarbeidere og ønsker trygghet i rekrutteringsprosessen?

Hos oss finner du Jobbkonsulenter med lang erfaring og rekrutteringskompetanse som kan bistå deg i rekrutteringsprosessen. Våre Jobbkonsulenter jobber for at vårt samarbeid skal oppleves trygt og profesjonelt for både kandidater og bedrift. Hver nyansatt er en viktig investering derfor er det viktig å rekruttere rett person på rett plass.

 

Ved å samarbeide med profesjonelle Jobbkonsulenter på Hapro Jobb & Karriere AS får du:

  • En unik base av over 1000 aktuelle kandidater / jobbsøkere i flere regioner
  • Jobbkonsulenter som bistår din bedrift med å finne rett kandidat til stillingen gjennom kartlegging av kompetanse og interesser
  • Vi kan tilby en kostnadsfri praksisperiode og/eller opplæringsperiode uten arbeidsgiveransvar. En jobbkonsulent vil under denne perioden gi tett oppfølging og veiledning til både kandidat og bedrift. Målet er å bidra til at din  bedriften får riktig person til jobben
  • Utprøving vil bli avsluttet hvis det skulle vise seg at det av en eller annen grunn ikke fungerer

 

Hapro og Jobb & Karriere AS samarbeider i dag med over 1500 bedrifter. Våre Jobbkonsulenter følger opp tett gjennom hele prosessen. Dette gjør oss til førstevalget for mange arbeidsgivere.

For samfunnet betyr arbeidsinkludering reduserte kostnader, for den enkelte arbeidssøker et meningsfullt arbeid og bedre livskvalitet. For bedriften – trygg rekruttering og et viktig bidrag til et inkluderende arbeidsliv. Vil du være med å gjøre en forskjell?

Mer informasjon om et mulig samarbeid?

 Ønsker du mer utfyllende informasjon om et mulig samarbeid?

Kontakt regionleder på ditt nærmeste kontor for en uforpliktende samtale eller send oss gjerne mail så tar vi kontakt med deg.

Back To Top