Deltakere & privatpersoner

For deg som er søkt inn på tiltak fra NAV, er arbeidssøker eller deltar på kurs hos oss. Her kan du også lese om tjenesten vi tilbyr innen sykefraværsarbeid.

Illustrasjon-mennesker

Har du blitt søkt inn til tiltak hos oss i Hapro?
Velkommen til oss!

Vi hjelper folk til å finne sin vei i arbeidslivet. Vi er opptatt av at du skal ha det så godt som mulig hos oss i Hapro. Vi tar utgangspunkt i hvordan du har det og hva du trenger på veien. Vi som jobber i Hapro møter mennesker i ulike livssituasjoner hver eneste dag og forstår hvis du kan trenge tilpasninger og justeringer for å nå målet ditt. Som arbeidstaker har man ulike behov gjennom et langt arbeidsliv. Hos oss vil du møte jobbkonsulenter og veiledere som vil være sparringspartner for deg og støtte deg i de ulike fasene du er i, enten du er på jakt etter jobb, skal finne ut av hva du vil utdanne deg til eller hjelpe deg tilbake i jobb etter sykefravær.

Vi kan gi deg karriereveiledning og hjelp til å finne din jobbmuligheter og din vei videre i arbeidslivet. Vi er opptatt av å bygge gode og trygge rammer rundt deg og ruste deg til å være delaktig slik at du kan få større eierskap til din egen prosess.

Tjenestene våre er litt ulike, men felles for alle er at du og dine jobbmuligheter er i fokus.

Det som karakteriserer deltakerne i våre tiltak er først og fremst at de er forskjellige.

Leter du etter nye yrkesmuligheter?

Det kan være mange årsaker til at et jobbskifte er nødvendig. Uansett årsak kan det være vanskelig å finne veien videre på egen hånd. Kanskje du er usikker på hva du kan bruke din kompetanse til, og hvilke muligheter som finnes der ute? Du er ikke alene. Våre dyktige og erfarne jobbkonsulenter kan hjelpe deg! De vil møte deg med forståelse og respekt for din situasjon, og vil jobbe sammen med deg for å finne nye løsninger. Vi har karriereveiledningsverktøy og kunnskap om arbeidsmarkedet som gjør det lettere å finne muligheter du ikke selv har tenkt på.

Vi kan gi deg karriereveiledning og hjelp til å finne din jobbmuligheter og din vei videre i arbeidslivet. Vi er opptatt av å bygge gode og trygge rammer rundt deg og ruste deg til å være delaktig slik at du kan få større eierskap til din egen prosess.

Tjenestene våre er litt ulike, men felles for alle er at du og dine jobbmuligheter er i fokus.

Vi samarbeider med bedrifter for å hjelpe deg

Mange som får hjelp hos Hapro har helseutfordringer eller andre hindringer som gjør det vanskelig å finne veien videre.

Vi tilbyr derfor jobbsmak og arbeidsutprøving som gir deg muligheten til å teste et yrke i praksis. Passer oppgavene for deg og din situasjon, og vil du trives i yrket? Basert på dine ønsker, kontakter vi bedrifter som gir deg muligheten til å få klarhet. En arbeidsutprøving eller en jobbsmak kan ha ulik varighet og ulikt innhold, og tilpasses ditt behov. Vi kan skaffe utprøving og jobbsmak i de aller fleste yrker. Vi gleder oss til å møte nettopp deg, og hjelpe deg med å finne nye jobbmuligheter.

«Hapro og min jobbkonsulent har vært en livsendrende og livreddende opplevelse for meg. Jeg opplever å ha blitt sett, forstått og veiledet på en en meget positiv og profesjonell måte. Jeg har fått hjelp og støtte til å fokusere på å bli frisk nok til å kunne komme i arbeid igjen. Jeg har fått trening og hjelp til å tydeliggjøre mine sterke sider og kvalifikasjoner. Underveis har jeg hele tiden trygt blitt støttet og veiledet i alle praktiske oppgaver.»

Våre tjenester

avklaring_gul

Avklaring

aft_gul

Arbeidsforberedrende trening (AFT)

Arbeidsgiver Hapro Jobb og Karriere

Ekspertbistand

Kompetansepluss

Kompetansepluss

Trenger du å gå små og trygge skritt mot arbeidslivet. Vi følger deg på veien.

Vårt jobbsenter

Våre lokaler er åpne for deltakere og samarbeidspartnere mandag til fredag kl. 08.00-16.00. Veilederne er tilgjengelige for veiledning av deltakere fra kl. 09.00-15.00.

I vårt jobbsenter kan du gjøre mye forskjellig. Alt fra å følge interaktive kurs som en potensiell arbeidsgiver har i sin opplæringsplan, få hjelp til å utforme CV og søknad, ha intervjutrening, øve deg på jobbferdigheter og digitale verktøy, få karriereveiledning, kartlegge potensielle yrker som kan passe for deg, ha språktrening, lese til førerkort klasse B, kanskje en liten yogaøkt. De fleste aktivitene gjør du individuelt, mens andre kan gjøres i gruppe – du velger det som passer deg. Det er så mange muligheter!

«Jeg opplever at det er en gjennomgående respektfull og brukerorientert holdning hos Hapro. Det har blitt lagt tilrette for mine individuelle behov hele veien, og jeg føler meg sett og forstått. Opplevelsen av å være i tiltak hos Hapro, har generelt vært veldig god. Noe av det jeg har likt aller best, er den direkte og ærlige kommunikasjonen.»