Nyheter og aktuelt

Fra Jobb og Karriere / Inkludering

Kontor i «Fabrikken», Raufoss

18.01.2024

Hapro Jobb og Karriere har etablert kontor i kontorlandskapet til «Fabrikken» i Raufoss Næringspark.  Fabrikken Bygning 5 er et kontorlandskap på 800 kvadratmeter, og er et knutepunkt mellom flere bedrifter tilknyttet næringsparken.  Du finner oss i Bygg B5, i 3 etasje. 

Les mer om Fabrikken her. 

Nytt år, nye muligheter

10.01.2024

Vi starter året med nyetablering av tjenester i Moss, Otta, Vinstra og Lillehammer. Vi skal fremover bidra til styrkede språkferdigheter og jobbmuligheter gjennom ulike leveranser.

Jobbklubb for ungdom, Moss – Fra 08.02.24
Tiltaket strekker seg over 16 uker, og er rettet mot unge mellom 16-30 år. Gjennom målrettet oppfølging og veiledning jobber vi sammen med deltakerne for å finne veien til jobb eller utdanning. Jobbklubb kombinerer undervisning og veiledning knyttet til jobb og utdanning med praktisk erfaring ute i bedrift.

Arbeidsrettet Norskopplæring (ANO) Otta, Vinstra, Lillehammer – Fra 01.04.24
Fra 1. april utvider vi våre tjenester til Otta, Vinstra og Lillehammer. Vi gjennomfører språkopplæring og jobbforberedelser i våre lokaler, og følger opp språkopplæringen med støtte i bedriftene. Dette kurset gir deltakerne nødvendig norskopplæring og jobbforberedelser til å starte i jobb og utdanning.

Vi takker NAV for tillitten, og ser frem til et spennende og innholdsrikt 2024!

Stolt sponsor av LSK

12.06.2023

Hapro Jobb og Karriere har siden 2021 hatt en sponsoravtale med Lillestrøm Sportsklubb – LSK.

Som samarbeidspartner er vi en del av et nyttig nettverk sammen med 180 ulike andre samarbeidspartnere. Klubben representerer verdier som også er viktig for oss som bedrift, dette med å spille på lag, gjøre hverandre gode og ha en bærekraftig organisasjon. LSK er en møteplass for hele Romerike, de satser på bredde og har i tillegg et gatelag, Løse Fugla, som er en viktig arena hvor mennesker med rusrelaterte og psykiske utfordringer får faste rutiner, meningsfull aktivitet og følelse av mestring. 

Les mer om LSK og samarbeidet her. 

Ann Kristin Rebne er ny administrerende direktør for Hapro Jobb og Karriere og Hapro Inkludering

09.02.2023

Ann Kristin Rebne (49) er ansatt som ny administrerende direktør for selskapene Hapro Jobb og Karriere AS og Hapro Inkludering AS. Hun tiltrer stillingen 8. mars 2023.

Etter at tidligere adm.dir., Åge Skinstad, meldte overgang til stilling som leder for Ski-VM i Trondheim 2025 har styret for Hapro AS jobbet med rekruttering av ny adm. dir. for arbeidsinkluderingsselskapene i konsernet. I styremøtet 25. januar 2023 kunne et samlet styre enstemmig innstille Ann Kristin Rebne som selskapets nye administrerende direktør.  

Ekspertbistand i Innlandet

01.02.2023

Hapro Jobb og Karriere er valgt leverandør og rangert som nummer én i NAV Innlandets anskaffelse av tjenesten ekspertbistand i en forsøksperiode ut året. Det betyr at arbeidstakere og arbeidsgivere i Innlandet nå kan få enklere og raskere tilgang på eksperthjelp fra oss i krevende sykefraværssaker. I stedet for å søke om tilskudd fra NAV kan du ta direkte kontakt med ditt lokale NAV-kontor for å få en vurdering av saken og henvisning til Hapro dersom kriteriene for ekspertbistand er oppfylt.

Les mer her

Hva gjør vi i Hapro Jobb og Karriere og Hapro Inkludering? 

01.01.2023

I samarbeid med Nav har Hapro Jobb og Karriere AS og Hapro Inkludering AS i de siste 12 måneder bistått 699 personer til lønnet arbeid. Vi samarbeider også med flere enn Nav. Se mer om oss og vårt tjenestetilbud i denne filmen som medielinja på Hadeland Videregående har laget for oss. 

– Sammen ønsker vi å hjelpe de som har falt

utenfor arbeidslivet

12.12.2022

Hapro Jobb og Karriere bruker et nytt karriereverktøy for å få unge inn i jobb og utdanning.

Lena Nynes leder Hapro sin satsing på JobMatch i Norge fra deres kontorer på Granstunet. Hun og kollega Rakel Ruud, leder for utvikling, har tro på å bruke karriereverktøyet for å koble ungdom til arbeidsplasser eller mer utdanning.

– Vi bruker JobMatch for å finne ut av hvilke interesser, evner og ressurser den enkelte har, og kobler det opp mot jobbmuligheter i bedrifter på Hadeland eller utdanning, forteller Lena Nynes.

– Vi tror at mennesker har det bra, er engasjerte og tar ansvar i større grad hvis de matcher de arbeidsmetodene rollen deres krever, og får utfordringer som matcher deres talenter, sier Nynes.

Les mer i artikkelen fra Avisen Hadeland (krever abo.)

Hapro satser stort på JobMatch

20.11.2022

Vi lanserer et nytt tjenestetilbud med et kvalitestverktøy for personlighetstester. Gjennom satsingen på det svenske testverktøy Jobmatch Talent styrker vi i Hapro vårt tilbud innen karriereveiledning og HR-tjenester som teamutvikling og rådgivning i rekruttering.

 

– Vi ser frem til samarbeidet med Jobmatch Sweden. Akkurat som Jobmatch Sweden er vi en organisasjon som gjør det vi sier og sier det vi gjør, da blir samarbeidet bærekraftig, givende og lønnsomt for begge parter, både på kort og lang sikt, sier Åge Skinstad.

Årets service- og handelsbedrift 2022 

10.11.2022

Vi er meget stolte over å ha blitt kåret til Årets service- og handelsbedrift 2022 av NHO Service og Handel under Handlekraft 2022. Dette er en pris som deles ut til en NHO-bedrift som har utmerket seg siden forrige generalforsamling ved:

  • Å være en god arbeidsgiver
  • Særlig god kvalitet i sine leveranser
  • Innovativt arbeid
  • Sin samfunnsnyttige innsats

Juryen mener at Hapro har utviklet nedslagsfeltet sitt gjennom innovative systemer for å hjelpe folk inn i arbeidslivet, og også for å hjelpe bedrifter å beholde medarbeidere som står i fare for å falle ut av arbeidslivet.

Les mer om prisen og juryens begrunnelse her: Årets service- og handelsbedrift